Bartók Béla Városi és Iskolai Könyvtár - Csorvás
Rólunk
 
Események
 
Ajánló
 

Kövess minket facebookon is!

 
Dokumentumok
 
Városunk
 
Fejlesztések

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

ÁTÁLLÁS

  2021.09.29. 19:11

Kedves Olvasóink! Az idei érdekeltségnövelő támogatás részeként elkezdtünk átállni vonalkódos azonosítási rendszerre, melynek célja hogy a jövőben megkönnyítse és gyorsítsa a könyvek és az olvasójegyek azonosítását. Az átállás ideje alatt előfordulhatnak fennakadások a kölcsönzésben, ezért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük. Az olvasójegyeket folyamatosan látjuk el vonalkódokkal. Kérjük Olvasóinkat, hogy miután megkapták a vonalkóddal ellátott olvasójegyüket, az a későbbi kölcsönzésekkor mindíg legyen Önöknél! Az olvasójegy nélkül érkezőket a későbbiekben nem tudjuk kiszolgálni! A vonalkóddal ellátott, megrongálódott vagy elvesztett olvasójegyek pótlása 100Ft! Köszönjük együtműködésüket!

A CSORVÁSI BARTÓK BÉLA VÁROSI KÖNYVTÁR INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉSE

  2020.09.09. 15:22

A TIOP-1.2.3-11/1-2012-0392 azonosítószámú pályázaton Csorvás Város Önkormányzata 7.999.997 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága által meghirdetett „Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése - Tudásdepó Expressz” elnevezésű projekt megvalósításához.

Az „A csorvási Bartók Béla Városi Könyvtár infrastruktúra fejlesztése” című pályázat támogatásának mértéke a projekt elszámolható összköltségének 100%-a, melyet az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból együttesen finanszíroznak. A projekt részeként megújul a Bartók Béla Városi Könyvtár számítástechnikai eszközparkja: a meglévő eszköz-állományon túl 14 db személyi számítógép, a szükséges szoftverekkel ellátva, egy színes, multifunkcionális nyomtató, és a gyengén látók számára egy speciális olvasó készülék fog a könyvtárlátogatók rendelkezésére állni.
A fejlesztés előnyeit már 2013 júliusától élvezhetik a könyvtár használói, a diákokat pedig a szeptemberben kezdődő tanévtől az új, korszerű informatikai eszközök segítik a tanulásban és a szabadidő értelmes, hasznos eltöltésében.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk